12 Shikarabliss

Client  

Mukesh & Kanak Agarwal

Location

Attapur, Hyderabad

Area

2500 sq.feet

Year of Completion

2015

Photo Credit

Ishita Sitwala

This apartment is all about, decorative luxury with contemporary lines. ​The client came to us for renovating this space for openness and for creating an easy going and welcoming functional space. We got an opportunity to experiment with  playful combinations and unexpected details. 

We used wall-to-wall draperies to visually broaden the windows and simplify interior elevations to make the rooms looking spacious and brighter. To separate the living room into formal and informal areas, we gave them a contrast in furniture. Neo-Classical furniture set from Pepperfry suited best in the formal living area to look different form the leather furniture in the informal area. 

Soothing color palet in the bedrooms but a brighter dash of turquoise into the dining area- all added to create moods and character to different areas, exactly like what they aspired for.

Design Credit

Shyama with Sushma & Arpita

 
 
Show More

Drawing & Living & Dining

Kitchen

Master Bedroom

Pooja

Parent's Bedroom